Wellspa Wellspa Wellspa

Zwembaden

buitenzwembad

WellSpa bouwt, verkoopt en installeert zwembaden in allerlei soorten en maten.
Maar ook voor onderhoud, storingen en zwembadaccessoires kunt u bij ons terecht.

Persoonlijke service van begin tot eind

In tegenstelling tot de meeste zwembadbouwers doen wij behalve het grondwerk alles zelf. U hebt dus alleen met ons te maken, geen (onder)aannemers, het hele project dezelfde gezichten! Zo kunnen wij gedurende het hele proces kwaliteit garanderen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan klaar om samen met u uw dromen waar te maken, van advies en ontwerp tot plaatsing en onderhoud van uw sauna of zwembad.

Het zwembad die bij u past

Om een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat van uw zwembad kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken graag samen met u om alle mogelijkheden te bespreken en uw wensen voor uw droombad tot werkelijkheid te maken. Wilt u bijvoorbeeld een bouwkundig zwembad, dan moet u rekening houden met stevige bouwactiviteiten in uw tuin. Wilt u snel klaar zijn met de rommel in uw tuin dan is een polyester zwembad mogelijk een betere keuze. Dus kom graag een keer langs bij onze showroom, dan kunnen wij samen met u de diverse opties en mogelijkheden doorlopen en het juiste zwembad vinden die bij u past.

Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze voor uw droomzwembad of whirlpool. Maar ook voor onderhoud en deskundig advies kunt u op ons rekenen.

Offerte aanvragen